avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA daca voi cumpara produse din china unde trebuie sa ma ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

daca voi cumpara produse din china unde trebuie sa ma inscriu in Romania ca sa fiu autorizat?

daca voi cumpara produse din china unde trebuie sa ma inscriu in Romania ca sa fiu autorizat? am inteles ca exista ceva cum este ROI (registrul operatorilor intracomunicari) pentru cumpararea produselor din afara ue, unde trebuie sa ma duc si ce trebuie sa fac pentru a ma inscrie?
multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitii prestari servicii intracomunitare AIV AIV O societate din Polonia imi presteaza niste servicii( sablare si vopsire poduri) in Romania, emit facturi societatii din Romania fara TVA. Intrebare: Trebuie ... (vezi toată discuția)
Registru intracomunitar proficont21 proficont21 O societate care este neplatiroare de TVA si importa marfa in valoare de 5000 EUR din Ungaria necesita inregistrarea in Registru Intracomunitar (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)