avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intreruperea concrdiului de cresterea copilului pana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intreruperea concrdiului de cresterea copilului pana la 2 ani pentru sustinerea examenului de promovare in post si reluare lui

pot sa intrerup concediul decresterea copilului pana la 2 ai pentru sustinerea examenului de avansare in post? si pot reveni la concediu dupa sustinerea examenului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 28 Noiembrie 2012
Tot, din practica, va pot contrazice .. ca s-a permis participarea la concursul de promovare ... legea nu prevede ca pentru participarea la concursul de promovare sa incetezi CCC ... participarea la un concurs nu inseamna realizarea de venituri ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract in perioada concediului pentru crestere copil victoritina victoritina Buna ziua. Sunt in concediu pentru cresterea copilului incepand cu luna februarie 2011. As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez daca doresc incetarea ... (vezi toată discuția)
Intreruperea cic ancamitroi ancamitroi Sunt de o luna in CIC. As vrea sa intrerup concediul pentru o luna. Se poate apoi relua CIC pana la sfarsitul perioadei pentru care am optat initial sau se ... (vezi toată discuția)
Revenire la munca din ccc Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, In prezent beneficiez de concediul pentru cresterea copilului pe o perioada de 2 ani, termin acest concediu in februarie 2014, in acest concediu am ... (vezi toată discuția)