avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma spiru haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma spiru haret

Este cineva care a facut facultatea la spiru in 2006-2009 la ID si a reusit sa isi ia diploma? Eu am fost sfatuita sa ii actionez in judecata pentru a-mi recupera diploma,dar as vrea sa stiu daca a mai facut careva asta si a avut castig de cauza.
Cel mai recent răspuns: christine elida , utilizator 13:46, 3 Ianuarie 2013
O mare parte din cei care au absolvit aceasta Universitate au actionat -o in instanta .... unele instante au solicitat ca la actiune sa se depuna si o copie a cererii prin care s-a solicitat Universitatii eliberarea diplomei .

Exista jurisprudenta in acest sens ...
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am absolvit ,,Spiru Haret" 2006-2009, cursuri ID, si mi-am luat diploma de licenta in mai 2011 fara probleme. In perioada fara diploma, mi s-a eliberat un certificat de licenta, pentru a-mi folosi la un posibil job.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Ce probe trebuie sa prezentam in recurs? popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel Am urmat cursurile Universitatii Spiru Haret-Facultatea de Drept si Administratie Publica,specializarea Drept,forma de invatamant ID iar in sesiunea iulie ... (vezi toată discuția)
Diploma ush djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Am absolvit in 2009 Psihologia la ID, la Spiru Haret Craiova! Recent, dupa ce am luat legatura cu reprezentantii facultatii, mi s-a precizat ... (vezi toată discuția)