avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... derogare vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

derogare vechime in specialitatea studiilor

in ce baza si conditii pot solicita derogare (6 luni)privind vechimea in specialitatea studiilor pentru a putea concura pentru un post de secretar comuna, avand in vedere ca am un an si 6 luni vechime in specialitatea studiilor?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:10, 30 Noiembrie 2012
nu exista asa ceva in sistemul public, insa puteti sa ocupati pe o perioada determinata (respectiv un an) o functie de secretar comuna, daca la concurs sunteti singurul candidat ori nici unul dintre candidati nu indeplineste conditiile de ocupare, respectiv de vechime in specialitate. se merge pe exceptie potrivit art.V alin.(2) din Legea 251/2006
art. V alin. 3 si 4. sunt, mai exact.
am scris asta, ca sa corectez o prostie pe care-o scrisesem... era vb de studiile de masterat. :)
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2012
mihaicalinescu2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca carnetel carnetel pentru a fi secretar intr-o primarie de comuna trebuie sa ai si facultatea de drept sa ajunge doar masterul in drept (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru a detine functia de secretar al unei comune ContSters366526 ContSters366526 Am absolvit facultatea de zootehnie si urmez un master in administratie publica, pot detine functia de secretar al unei x comune?Mentionez ca momentan detin ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna emurici emurici te poti definitiva pe post de secretar comuna daca nu indeplinesti conditiile de vechime? (vezi toată discuția)