avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog un sfat procedural
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog un sfat procedural

Buna seara! Situatie: unui locatar i se sparge teava de apa intre etajul lui si cel de dedesupt. Apa calda si rece este oprita de la robinetii centrali, pentru evitarea inundatiei. Toata coloana de locatari se spala cu ligheanul de apa de la bucatarie de 2 zile. Astazi aflu ca locatarul respectiv nu doreste sa faca reparatia intrucat sustine ca asociatia de locatari ar trebui sa suporte costul reparatiei, intrucat avaria a survenit la teava centrala. Ce e de facut? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Milady09, utilizator
Cel mai recent răspuns: Milady09 , utilizator 08:49, 3 Decembrie 2012
Doresc sa va multumesc din nou pentru sfaturile legislative oferite, cu ajutorul carora am reusit sa fac asociatia de locatari sa actioneze exclusiv in conformitate cu prevederile legale. Va multumesc pentru aportul dvs la acest forum.

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de plata bogdanm82 bogdanm82 Buna seara, Am o situatie speciala cu niste vecini extrem de conflctuali si as dori un sfat legal. Am avut mai multe confllicte cu vecinii de sub mine ... (vezi toată discuția)
Centrala termica de apartament danuca_dana danuca_dana Buna seara! Ma numesc Dana. Locuiesc intr-un bloc de apartamente la etajul 2. In planseul dintre etaje, respectiv etajul2 si etajul 1, s-a spart teava de apa ... (vezi toată discuția)
Cine suporta reparatia tevii comune de apa rece din apartament nelocuit? vasile1154 vasile1154 Intr-un apartament in care nu sta nimeni de 4 ani s-a spart de 3 ori ,in acelasi loc , conducta comuna de apa rece care este situata in debara. Cine are ... (vezi toată discuția)