avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... candidatii care vor sa intre in barou 2009. uniti-va!!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

candidatii care vor sa intre in barou 2009. uniti-va!!

Va multumesc pt toate mesajele pe care le-am primit pana acum. :rolleyes:As dori sa-mi trimite-ti pe adresa de mail ..."mireimonic@yahoo.com" ...materiale necesare admiterii in barou (chiar si neactualizate) daca nu va mai sunt de folos. Si uite asa o sa ne unim fortele, parerile si superstitiile legate de acest examen. Persoanele care au trecut cu bine de emotiile acestui subiect, le doresc mult succes in cariera si sa devenim colegi cat mai curand, iar celor care nu au reusit le urez bafta.:thumbup:

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Indrumare pt sustinerea examenului la cppc ank5 ank5 Buna, Luna viitoare voi da examen.....pe domeniu juridic....lb germana Ma poate ajuta cineva prin a-mi spune ce fel de documente sunt mai des date la ... (vezi toată discuția)
Primii pasi dupa absolvirea facultatii de drept pompagiu pompagiu Sint proaspat absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii \"Tibiscus\" din Timisoara. Ceea ce ma intereseaza este ce pasi trebuie parcursi pentru ... (vezi toată discuția)