avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata fisc!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata fisc!

> Buna ziua , ma numesc Adriana , am o problema care trebuie sa o rezolv cumva , o sa va spun pe scurt cateva cuvinte .In urma cu 1 luna m-am angajat la un studio de videchat(mi-a fost facut contract cu suma de 200 de lei lunar pentru 2 ore de munca zilnic , meseria model) , real eu castigam cam in jur la 2000 de dolari lunar pentru 8 ore de munca.
M-am hotarat sa renunt la acest studio si sa incep sa lucrez de acasa,insa acum cand vreau sa plec seful acestui videochat imi spune ca daca voi munci de acasa ma va denunta la fisc plus alte amenintari si strategii pentru a nu pleca de la el.
Eu sunt foarte hotarata sa muncesc de acasa si vreau un mod prin care nu imi creez probleme cu fiscul.
Problema sta in felul urmator , banii pe care ii primesc din acest job vin dintr-o banca din Sua(acolo mi se ia deja un procent din banii mei), cardul nu este a unei banci din romania ci strain , eu decat merg la ATM romanesc pentru a benificia de banii mei. exista o modalitate prin care sa evitat problema fiscala??. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenintari de la videochat anna30 anna30 Buna ziua! Acum o luna m-am apucat sa fac videochat la un \\"studio\\" al unor amici de-ai unei prietene. Am vrut sa fac acest lucru pentru ca aveam nevoie de ... (vezi toată discuția)
Pensie din romania PaulMatei PaulMatei Salut, Sint cetatean american, in virsta de 68 de ani, domiciliat in Winston Salem, North Carolina, USA si doresc sa-mi dobindesc pensia din Romania. Am ... (vezi toată discuția)
Proces videochat SandraTeo SandraTeo Buna ziua, Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces pe care intentionez sa il deschid impotriva unui studio foarte cunoscut de videochat ... (vezi toată discuția)