Buna ziua! Acum o luna m-am apucat sa fac videochat la un "studio" al unor amici de-ai unei prietene. Am vrut sa fac acest lucru pentru ca aveam nevoie de bani si pentru ca ma tenta sa lucrez in acest domeniu. Eu nu am semnat niciun contract cu acei tipi, conturile erau facute de pe mailurile lor, cu datele lor, banii veneau in contul lor bancar, eu doar le-am dat buletinul acelor tipi sa-l pozeze si sa puna poza pe acel site impreuna cu poza mea pentru a demonstra ca sunt majora. Atunci când m-am "angajat" am facut doar un contract verbal cu ei adica le-am zis ca voi lucra o perioada cat mai lunga de timp acolo. Insa lucrurile n-au fost asa cum imi doream si dupa 2 saptamani m-au simtit epuizata fizic si psihic de acel job. Au fost mai multe motive care au condus la acest lucru, nu vreau sa le povestesc aici, dar pur si simplu mi s-a parut totul foarte aiurea. Eram foarte nehotarata daca sa renunt sau nu si am mai mers cateva zile apoi am facut o raceala urata in gat si la plamani si am profitat de asta ca sa iau o pauza si sa ma gândesc mai bine daca sa mai continui sau sa renunt. Le-am zis tipilor ca nu vin cateva zile pentru ca ma simt rau si au acceptat. In timpul asta ei un profitat si au facut niste modernizari ale studioului care dupa cate spun ei i-au costat cam 500 de euro. In timpul asta insa eu m-am gandit ca chiar nu mai merita sa fac asta si fix in ziua când am vrut sa le spun ca renunt ei mi-au spus de modernizarile facute si mi-au zis sa vin cat mai repede. Cand am auzit asta nu am mai avut curajul sa le spun direct si le-am spus mai pe ocolite ca au aparut niste probleme in viata mea si ca nu mai pot continua cel putin nu acum poate peste cateva luni si sa nu se mai bazeze pe mine. Ei au zis ca nu se poate ca nu pot sa lipsesc mai mult de 2 saptamani ca orice probleme as avea trebuie sa le rezolv cat mai repede si sa vin. Eu le-am spus ca incerc dar nu stiu daca o sa reusesc si astfel i-am amanat...Acum cateva zile mi-am gasit un alt job care nu are nicio legatura cu videochatul si mi se pare mai ok deci chiar nu mai am nici un motiv sa merg acolo. Ieri insa m-au sunat si mi-au dat un ultimatum ca ori vin in 3 zile la munca ori aduc pe cineva in locul meu ori le platesc cei 500 de euro pe care i-au investit in decorarea studioului si mi-au zis ca daca nu fac unul din aceste lucruri o sa fie foarte rau de mine. eu le-am zis ca daca vor sa ma bata sau sa ma rapeasca eu merg la politie si zic ca sunt amenintata si hartuita. Ei au zis ca n-o sa-mi faca nimic de genul asta dar ca n-as vrea sa stiu ce o sa-mi faca. Eu nu mai vreau sa merg, n-am pe cine sa aduc si nici nu am 500 de euro sa le platesc si nici daca as avea nu mi se pare ca trebuie sa le platesc. As vrea sa intreb daca in conditiile date ei ar putea sa ma dea in judecata sau sa actioneze impotriva mea pe cale legala? Sau daca de exemplu ar veni la mine acasa si mi-ar face scandal si eu as chema politia si ei ar zice politiei motivul pentru care imi fac scandal, politia mi-ar da mie dreptate sau lor? Va rog sa-mi raspundeti la aceste intrebari si sa-mi ziceti daca stiti ce altceva la care nu m-am gandit eu mi-ar putea face in conditiile date si cum m-ar afecta acel lucru.
Cat timp ati lucrat fara forme legale nu va pot actiona in judecata,in cazul in care vin la domiciliul dvs sunati la 112 .In cazul in care continua cu amenintarile sesizati politia.
Plata fisc!
alexu2012
> Buna ziua , ma numesc Adriana , am o problema care trebuie sa o rezolv cumva , o sa va spun pe scurt cateva cuvinte .In urma cu 1 luna m-am angajat la un ... (vezi toată discuția)
Pozata nud
ContSters330856
Buna ziua...in cursul saptamanei acesteia , m-am intalnit cu un necunoscut , presupunand ca trebuia sa fac niste poze normale, pentru promovare de produse ... (vezi toată discuția)