Buna ziua, va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa mai fac.
Am luat o masina mazda nouă prin leasing (Motoractive IFN S.A. firma din bucuresti) pe 5 ani. am platit casco la allianz tiriac asigurari in tot acest timp si cand mai aveam 6 luni am facut accident in 4 sept 2012 din culpa mea. A venit politia, a constatat. Am primit o oferta de 2.972 euro pentru epava in 23 oct 2012, am acceptat oferta si mi s-a spus ca firma unde am facut casco se ocupa de tot și le platesc ei banii firmei de leasing si ce se mai adauga din valoarea epavei imi vireaza mie in cont.
Dar problema mea e ca ei nu vor sa-mi spuna valoarea finala. Le-am dat contul si nu vor sa-mi spuna cat imi baga pe cont. E legal asa ceva ? Pana la urma ei pot sa-mi vireze 1.000 euro si sa spuna ca atat a mai ramas. nu vreau sa fiu preșul lor
Solicitati modul de determinare a valorii epavei. Verificati daca s-a determinat in conformitate cu conditiile din contractul de asigurare (ma refer in mod special la limitele valorii epavei). Verificati daca datele folosite pentru determinarea valorii epavei sunt corecte. Daca nu, formulati obiectiuni. Veti avea probleme intrucat ati acceptat oferta asiguratorului chiar daca aceasta este incorect stabilita.
vă mulțumesc pentru răspuns, o să văd dacă valoarea epavei e corectă
dar adevărata problemă este la aflarea valorii sumei finale. Nu vor să-mi spună câți bani îmi revin mie după atâta timp și mi-au cerut datele de cont (IBAN-ul) pentru a-mi trimite banii.
Asigurare casco
Ileana2013
Recuperare indemnizatie in caz de dauna totala.
Am avut un accident si cei de la firma de asigurari unde am polita CASCO au evaluat costul reparatiei si au ... (vezi toată discuția)