avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... infiintare filiale ale institutiei publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

infiintare filiale ale institutiei publice

Buna seara, imi puteti spune care sunt pasii de urmat pt ca o institutie publica sa infiinteze filiale in tara si daca aceste filiale trebuie inregistrate la judecatoria din localitatea unde vor functiona... Va multumesc

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui pct de lucru al unui ong in alt oras danaml danaml Buna ziua, Ce trebuie sa fac sa deschid o filiala in alt oras al unui ONG, ce pasi trebuiesc urmati?Este absolut necesar sa imi iau alt cod fiscal , sa ... (vezi toată discuția)
Sediul social este in alt oras decat cel in care vreau sa imi desfasor activitatea. am nevoie de anumite documente? SeptimiuPop SeptimiuPop In acest moment eu si 2 parteneri vrem sa ne inregistram o firma. Sediul social poate fi in Bucuresti intr-un apartament sau in Targu-Mures. In ambele cazuri ... (vezi toată discuția)
Infiintare sucursala/filiala fundatie Aura2 Aura2 Care sunt pasii infiintarii unei sucursale si a unei filiale ale unei fundatii? (vezi toată discuția)