avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Deschiderea unui pct de lucru al unui ONG in alt oras
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Deschiderea unui pct de lucru al unui ONG in alt oras

Buna ziua,
Ce trebuie sa fac sa deschid o filiala in alt oras al unui ONG, ce pasi trebuiesc urmati?Este absolut necesar sa imi iau alt cod fiscal , sa deschid alt cont bancar sau ma pot folosi de cele care exista deja la sediul central in Bucuresti?Sau daca pot functiona asa sp ca sediul este Bucuresti si eu sunt doar reprezentat ca si persoana fizica in orasul respectiv , iar toate donatiile din orasul meu vor merge in contul sediului Central.Eu voi figura ca si membru in fundatie si in timp poate voi inchiria unu spatiu, dar toate donatiile sa mearga in contul de la sediul central
Cel mai recent răspuns: danaml , utilizator 21:15, 5 Februarie 2013
E mai simplu sa va desfasurati activitatea in a doua varianta descrisa. Daca doriti sa aveti filiala inregistrata si cu personalitate juridica, trebuie sa treceti iar prin procedura de inregistrare la judecatorie de la noua localitate a acelei filiale si la fel la finante.
Puteti sa evoluati pana si cu inchirierea unui spatiu dar actele le faceti pe structura centrala, fara filiala.
Multumesc ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filiala suciu_diana suciu_diana Buna ziua, Potrivit OG 26/2000 o fundație nu poate înființa decât filiale. Intrebare-poate totuși să aibă, pe lângă sediul social, o alta locație ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru asociatie irinamaria32 irinamaria32 Buna ziua! Am o asociatie infiintata in 2011 si pentru a aplica pentru un proiect imi cer infiintarea unui punct de lucru in zona unde se desfasoara ... (vezi toată discuția)
Al doilea sediu ong Corina Patru Corina Patru Buna ziua, am infiintat un ONG care are un sediu social inchiriat. Pentru ca am extins activitatea se doresc sa mai inchiriez inca un apartament. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)