avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... al doilea sediu ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

al doilea sediu ONG

Buna ziua,
am infiintat un ONG care are un sediu social inchiriat. Pentru ca am extins activitatea se doresc sa mai inchiriez inca un apartament. Ce trebuie sa mentionez in cel de-al doilea contract de inchiriere: tot sediu, filiala, punct de lucru???
Mentionez ca cele 2 apartamente sunt in aceleasi oras. Poate fi unul sediul social si unul filiala?
Ce este necesar sa fac pentru a inregistra o filiala?
In cazul in care este prea complicat (timp, bani) de inregistrat o filiala, cum as putea sa denumesc legal cel de-al doilea apartament inchiriat?

Multumesc anticipat,
CP
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:08, 29 Martie 2010
Cel mai simplu este sa inregistrati acel spatiu ca si punct de lucru!B-)
Nu cred ca se poate inregistra ca punct de lucru.
Claudiu are dreptate!=D>
Imi cer scuze...m-am pripit si m-am grabit!
www.avocatnet.ro/content/for...
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament georgeangheloiu georgeangheloiu Buna seara ! Am un apartament inchiriat la doua societati ca punct de lucru (nu sediul social) iar eu nu locuiesc in acest apartament.Toate utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)
Bilant asociatie nonprofit luizacsinte luizacsinte Am o nelamurire... O Camera de Comert...ca si asociatie non-profit...depune bilanturi...?? Multumesc (vezi toată discuția)