avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament

Buna seara ! Am un apartament inchiriat la doua societati ca punct de lucru (nu sediul social) iar eu nu locuiesc in acest apartament.Toate utilitatile sunt achitate de catre societati si doresc sa ma lamureasca un specialist daca incadrez apartamentul la rezidential sau nerezidential. In lege se specifica foarte clar ca se impoziteaza la nerezidential numai daca este inregistrat un sediu social. Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:06, 2 Februarie 2016
Daca la imobil se desfasoara activitati comerciale, se impoziteaza ca si cladire nerezidentiala. Mergeti la DITL cu contractele de inchiriere si veti primi calculul impozitului .
Citiți și acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit casa noul cod fiscal 2016 gabrielaman gabrielaman Buna ziua ! Un proprietar care a avut un contract de inchiriere cu o firma in perioada 2012-2013 (firma declarand spatiul ca sediu social si punct de lucru) ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri nerezidentiale ramocyp ramocyp O societate comerciala are sediul social la domiciliul asociatului unic, in baza unui contract de comodat, sediu pentru care nu se deduc cheltuieli cu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe camera inchiriata la o firma Darnick Darnick Buna ziua, Daca inchiriez o camera din locuinta particulara la o firma pentru activitate comerciala, fara ca firma sa aiba sediul social in aceasta locatie, ... (vezi toată discuția)