avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit casa noul Cod Fiscal 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit casa noul Cod Fiscal 2016

Buna ziua ! Un proprietar care a avut un contract de inchiriere cu o firma in perioada 2012-2013 (firma declarand spatiul ca sediu social si punct de lucru) dar care , incepand cu 1 ian nu mai are contract cu acesta , cum procedeaza cu noul formular pt impozitul pe cladiri ? Utilitatile sunt platite de chirias dar sunt pe numele proprietarului. Multumesc .
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:16, 2 Februarie 2016
Veți depune la primărie declarația ITL 001 model 2016 (în care veți bifa clădire rezidențială) și un certificat constatator(eliberat de Camera Comerțului) prin care se specifică că societatea nu își mai desfășoară activitatea în clădirea/spațiul închiriat de la dvs.
Citiți acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe apartament alexflorin40 alexflorin40 Imi desfasor acttivitatea ca agent de asigurare persoana fizica individuala, nu PFA. Conform noului Cod Fiscal, am obligatia sa ma inregistrez fiscal, ... (vezi toată discuția)
Ce formular completez? Caliopeea Caliopeea Am citit la dvs pe site ca in 2016 cu totii trebuie sa completam un formular in vederea stabilirii impozitului pe cladiri. In cazul meu, sint pers.fizica, ... (vezi toată discuția)
Impozite și taxe locale elaorlea elaorlea Buna ziua, Am o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva.....Tatal meu este proprietarul unei case in care eu am sediu si desfasor activitate, ( avem ... (vezi toată discuția)