avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ce formular completez?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ce formular completez?

Am citit la dvs pe site ca in 2016 cu totii trebuie sa completam un formular in vederea stabilirii impozitului pe cladiri.
In cazul meu, sint pers.fizica, detin o cladire rezidentiala ,unde locuiesc,(o casa), si o parte din teren il inchiriez unei firme ca punct de lucru ,si respectiv depozitare .
Ce formular completez si cum ? si unde se depune ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:14, 8 Ianuarie 2016
Este formularul tipizat pentru activitatea de colectare a impozitelor și taxelor locale, desfășurată de către organele fiscale locale Model 2016 ITL 001, aprobat prin ordinul MDRAP nr. 2069/2015
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit casa noul cod fiscal 2016 gabrielaman gabrielaman Buna ziua ! Un proprietar care a avut un contract de inchiriere cu o firma in perioada 2012-2013 (firma declarand spatiul ca sediu social si punct de lucru) ... (vezi toată discuția)
Impozit pe apartament alexflorin40 alexflorin40 Imi desfasor acttivitatea ca agent de asigurare persoana fizica individuala, nu PFA. Conform noului Cod Fiscal, am obligatia sa ma inregistrez fiscal, ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare extindere de proprietate la directia de impozite si taxe locale pandaehmon pandaehmon Buna ziua, M-ar ajuta foarte mult sa aflu pentru o ruda daca s-au schimbat sanctiunile legate de nedeclararea unei extinderi de proprietate la Directia de ... (vezi toată discuția)