avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladiri nerezidentiale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladiri nerezidentiale

O societate comerciala are sediul social la domiciliul asociatului unic, in baza unui contract de comodat, sediu pentru care nu se deduc cheltuieli cu utilitati.Societatea are obiect de activitate -constructii si isi desfasoara activitatea exclusiv la beneficiari pe baza de contract.
Intrebarea este ce impozit pe cladiri se va datora pentru sediu (rezidential sau nerezidential)

Mai am o nedumerire:
societatea este platitoare de TVA .Avand in vedere ca inregistrarea in scop de TVA depinde si de functionarea soc la sediul social( verificat de ANAF) , daca declar ca nu desfasor activitate la sediu as putea avea probleme din acest punct de vedere?

Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2016
ramocyp, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:41, 6 Februarie 2016
Citiți acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit apartament georgeangheloiu georgeangheloiu Buna seara ! Am un apartament inchiriat la doua societati ca punct de lucru (nu sediul social) iar eu nu locuiesc in acest apartament.Toate utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit sediu social voncid voncid As dori sa stiu daca o firma este nevoita sa plateasca impozit pe sediul social daca isi desfasoara activitatea strict la sediul ... (vezi toată discuția)
Impozitare sediu cabinet individual de psihologie FPG FPG Buna seara! Am un cabinet individual de psihologie, cu sediul profesional si punctul de lucru, la aceeasi adresa, prin contract de comodat (apartamentul ... (vezi toată discuția)