avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe camera inchiriata la o firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe camera inchiriata la o firma

Buna ziua,
Daca inchiriez o camera din locuinta particulara la o firma pentru activitate comerciala, fara ca firma sa aiba sediul social in aceasta locatie, se considera locunta rezidentiala sau nu? Daca nu, platesc impozit pentru locuinta nerezidentiala pe toata casa sau numai pe camera inchiriata?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Darnick, utilizator
Cel mai recent răspuns: Darnick , utilizator 21:32, 13 Ianuarie 2016
Camera pe care dvs o închiriați este punct de lucru al fiirmei unde aceasta își desfășoară activitate economică deci clădirea este utilizată în scop mixt(rezidențial si nerezidențial) iar suprafețele pot fi delimitate. Prin urmare veți plăti un impozit care se va calcula cumulând impozitul datorat pentru suprafața folosită în scop rezidențial cu suprafața folosită în scop nerezidențial.
Citiți și acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire impozit pe locuinte rezidentiale/nerezidentiale Catalin39 Catalin39 Doresc sa ma asigur ca inteleg care este procedura cu privire la delimitare. Din cate am inteles de la un reprezentat al Directiei de Taxe si Impozite, in ... (vezi toată discuția)
Lămuriri taxe sedii de apartament pfa/firme MrDerpson MrDerpson A apărut formularul: http://www.dpfbl.mdrap.ro/documents/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015.pdf [b]Ai sediu în ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire destinatie mixta pladana pladana In cazul unei cladiri cu destinatie mixta unde fizic se pot delimita spatiile dar nu exista nici un document din care sa rezulte suprafata folosita in scop ... (vezi toată discuția)