avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... bilant asociatie nonprofit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

bilant asociatie nonprofit

Am o nelamurire...

O Camera de Comert...ca si asociatie non-profit...depune bilanturi...??

Multumesc
Cel mai recent răspuns: alina.ratala , utilizator 15:10, 19 Octombrie 2009
Da, anual pentru exercitiul incheiat la 31.12.
unii ziceau ca nu... de ex , eu lucrez de curand la CCItaliana pt Ro si aveam niste curiozitati...


Multumesc mult pt raspuns :)
Potrivit art.28 coroborat cu art.1 din Legea nr.82/1991, ONG-urile au obligatia sa intocmeasca situatii financiare anuale, inclusiv in situatia fuziunii, divizarii sau incetarii activitatii acestora, in conditiile legii.
Termenul de depunere este de 120 de zile de la incheierea exercitiului financiar.
Multumesc mult pentru raspunsuri! Daca voi avea detalii va mai scriu :)
O camera de comert isi poate deschide un alt punct de lucru (in afara de sediul social) pentru anumite activitati sociale? Care este procedura si ce acte trebuiesc pentru asta.
Banuiesc ca nu mai trebuie o inregistrare la ONRC, ci doar o hotarare a Consiliului director si eventual actul pe spatiul respectiv, cu contract de inchiriere sau comodat ..

Multumesc mult !!

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru. ContSters61319 ContSters61319 Vreau sa deschid un punct de lucru, in alt judet, prin contract de comodat intr-un spatiu in care functioneaza o farmacie. Farmacia este proprietara ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)
Punct de lucru in cadrul asociatiei luizacsinte luizacsinte Lucrez la Camera de Comert Italiana si voiam sa stiu daca anumite societati pot avea sediul social sau punct de lucru in cadrul camerei....este asociatie ... (vezi toată discuția)