avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... bilant asociatie nonprofit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

bilant asociatie nonprofit

Am o nelamurire...

O Camera de Comert...ca si asociatie non-profit...depune bilanturi...??

Multumesc
Cel mai recent răspuns: alina.ratala , utilizator 15:10, 19 Octombrie 2009
Inteleg, punct de lucru stiu ca sunt la societatile comerciale...dar la ONG-ul Camera de Comert Italiana echivalentul punctului de lucru este sucursala (pe care toata lumea evident, o va numi "punct de lucru"). ... Acest lucru nu il stiu, daca sa inregistrez acest "punct de lucru" (sucursala) in Registrul asociatiilor si fundatiilor ..

Sucursala pt ONG , ca si punctul de lucru pt societati comerciale, nu au personalitate juridica (adica jurist, contabilitate separata, alta denumire , etc) deci nu va trebui sa aiba alta denumire decat numele insusi si specificat " sucursala Cluj" . Dar daca este in aceeasi localitate? Va avea denumirea ONG-ului: Camera de Comert Italiana sucursala Fundeni.

As dori daca se poate sa imi explicati exact cum stau aceste lucruri, pentru ca sa fim in legalitate.

Va multumesc mult si astept raspunsul dvs.

O zi excelenta !!
In Registrul Asociatiilor si fundatiilor se inscriu asociatiile si filialele acestora. Idem pentru fundatii.
Buna ziua,

Care este programul de pe ministerul de finante, utilizat pentru intocmirea bilantului pt asociatiile non-profit?

Multumesc mult.
Alina
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2009
alina.ratala, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru. ContSters61319 ContSters61319 Vreau sa deschid un punct de lucru, in alt judet, prin contract de comodat intr-un spatiu in care functioneaza o farmacie. Farmacia este proprietara ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in cadrul asociatiei luizacsinte luizacsinte Lucrez la Camera de Comert Italiana si voiam sa stiu daca anumite societati pot avea sediul social sau punct de lucru in cadrul camerei....este asociatie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)