avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... bilant asociatie nonprofit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

bilant asociatie nonprofit

Am o nelamurire...

O Camera de Comert...ca si asociatie non-profit...depune bilanturi...??

Multumesc
Cel mai recent răspuns: alina.ratala , utilizator 15:10, 19 Octombrie 2009
Intr-adevar, nu va este necesar decat hotararea Cponsiliului Director si actul de folosinta al spatiului respectiv.
OK asta stiu. Puteti sa imi spuneti va rog cum sa procedez si ce anume imi trebuie ? Multumesc mult !!
1. Se ia decizia in Consiliul Director de a se inchiria un spatiu care sa foloseasca pentru activitatile ONG-ului.
2. Se va decide persoana care va semna si negocia contractul de inchiriere sau de comodat pe acel spatiu.
3. Se va incheia contractul respectiv.

Dupa acesti pasi, ONG-ul poate folosi acel spatiu ca punct de lucru.
Exista o denumire anume pentru acest punct de lucru? Stiam ca punct de lucru se numeste la societati comerciale. La ONG-uri este cumva echivalentul unei sucursale?

Va multumesc mult de tot!
Nu trebuie sa deschideti o sucursala pentru acest lucru ... este o denumire generica "punct de lucru" ...
Va dau un exemplu concludent : din cate stiu ITM Buc are un sediul central si 3 puncte de lucru, pentru acestea nu a incheiat decat contracte de inchiriere cu proprietarii spatiilor respective si nu i-a mai trebuit altceva.

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru. ContSters61319 ContSters61319 Vreau sa deschid un punct de lucru, in alt judet, prin contract de comodat intr-un spatiu in care functioneaza o farmacie. Farmacia este proprietara ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in cadrul asociatiei luizacsinte luizacsinte Lucrez la Camera de Comert Italiana si voiam sa stiu daca anumite societati pot avea sediul social sau punct de lucru in cadrul camerei....este asociatie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)