avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... IMPOZITE PFA - PROFESII LIBERALE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

IMPOZITE PFA - PROFESII LIBERALE

Buna ziua,
Sunt PFA traducator si NU realizez lunar venituri egale cu salariul minim pe economie, realizez venituri mai mici sau, in unele luni, egale cu ZERO. Intrebarea mea ar fi...cum e posibil sa platesc impozit - la CAS, AF aferente salariului minim pe economie (845 lei sau cat... o mai fi)???
Exemplu: Venitul meu net realizat pe 2012 este de 1000 de lei si eu trebuie sa platesc impozit - CAS 5,5% din 845 x 12 = 507 lei + Admin FIn. 16% + pensii?? Cum e posibil asa ceva??
Cel mai recent răspuns: deliutzza , utilizator 15:53, 7 Decembrie 2012
??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa cass din venituri dobanzi bancare daniflor daniflor Buna ziua. Daca am incasat o dobinda la un cont de economii, in valoare de 319,32 si am luat practic doar 268,32 dupa ce banca mi-a oprit impozitul de 16% ... (vezi toată discuția)
Cetatean ue pfa Ildish Ildish Daca un cetatean UE (din Ungaria), pensionar in UE, infiinteaza un PFA sau II in Romania, va plati pe langa 16% impozit si CAS pentru toata suma neta incasata? ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa catalinalucia catalinalucia Buna, Am un pfa la care sunt si angajata ce anume trebuie sa mai platesc inafara de 16% impozit pe venitul net si contributiile la salarii. Astept un ... (vezi toată discuția)