buna ziua. In urmatoarea situatie, care ar fi ordinea fireasca a inregistrarilor?
Dorim sa infiintam punct de lucru intr-un anumit loc. Vom incheia contract de inchiriere pe o perioada indelundata cu proprietarul. Dar dorim ca in acelasi timp sa schimbam si denumirea societatii.
Atunci....ne-am gandit sa facem tot print-o singura modificare de act constistutiv. Dar se poate? Pentru ca daca eu inchei contractul de inchiriere anterior, practic il inchei cu firma cu denumirea veche, si dupa ce il inchei fac punct de lucru acolo, dar in Actul constituiv va aparea firma cu numele nou. Cum sa fac?
Va multumesc
1. Se face rezervarea denumirii la ORC.
2. Se face contractul de inchiriere cu denumirea noua.
3. Se redacteaza actele( hotarare AGA, act constitutiv actualizat, etc.)
4. Se depun actele la ORC.
Dupa parerea mea este o greseala, nu poti sa faci contractul pe denumirea noua, practic este o societate inexistenta.
Se face contractul pe numele vechi, apoi se face hotararea cu schimbarea denumirii si infiintarea punctului de lucru + actul constitutiv actualizat.
Faptul ca va aparea contractul de inchiriere pe numele vechi nu reprezinta nici o problema, atata vreme cat sunt actele ulterioare care demonstreaza schimbarea.
Dar, nu as putea mai bine sa fac totul pe denumirea veche oare, si ulterior sa fac un act aditional, in care sa precizez schimbarea de nume prin rezervarea nr., si ca relatiile contractuale raman neschimbate intre noi?