avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuzul unei fise de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuzul unei fise de post

Pot sa refuz o fisa de post, daca nu sunt de acord cu noile atributii ce nu sunt conforme cu pregatirea profesionala? Este corect? Sau o pot semna cu obiectii?
Care este varianta corecta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 2 Decembrie 2012
In masura in care noile atributii introduse in fisa postului nu au legatura cu postul pe care il ocupati, functia detinuta sau cu competentele dvs profesionale, sunteti indreptatita sa refuzati semnarea noii fise a postului, refuzul nefiind un eventual motiv legal de concediere pentru indisciplina.

De asemenea, dvs nu sunteti obligata sa acceptati aceste adaugari de sarcini de serviciu succesive fara o remuneratie corespunzatoare deoarece, la data angajarii, salariul negociat cu angajatorul a fost stabilit in legatura directa cu atributiile si sarcinile ce v-ar fi revenit la acea data, pe postul la care ati candidat.
Se poate semna cu obiectii acea fisa a postului .. Refuzul semnarii fisei de post poate fi considerat abatere disciplinara si sanctionata ca atare de catre angajator.

BUNA SEARA
SUNT ANGAJATA IN CADRUL UNEI PRIMARII CA REF. ASISTENT SOCIAL , PRIMARUL A FACUT REDISTRIBUIRE LA COMP. ASISTENTA SOCIALA SI M-A PROPUS PE MINE CA AGENT FISCAL , AU AVIZUL DE LA ANFP
CONSILIERII AU APROBAT DAR EU NU VREAU SA ACCEPT DEOARECE ANUL ACESTA AM ABSOLVIT ASISTENTA SOCIALA SI E IN DOMENIUL IN CARE SUNT ANGAJATA IN PREZENT . LA COMP. MAI E O COLEGA SI EA ARE SPECIALIZ. CONTABILITATE
CE SA FAC IN CAZUL ACESTA , SA ACTIONEZ IN INSTANTA
Putet actiona in instanta decizia angajatorului dvs daca o considerati nelegala ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului a unui functionar public rovana rovana BUNA ZIUA , SUNT ANGAJATA LA O PRIMARIE CA REFERENT , CLASA III , GRAD PROFESIONAL ASISTENT , VA ROG SA-MI RASPUNDETI DACA SE POATE FACE SHIMBAREA LA UN ALT ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public in clasa superioara referent 1 referent 1 Sunt incadrata in functia de referent III, principal I, (studii medii),anul acesta am terminat administratie publica, licenta iulie 2009, in fisa postului apar ... (vezi toată discuția)
Alte sarcini din REMAT REMAT Ce intelegeti prin \"Executa orice alte sarcini dispuse de seful ierarhic superior/conducerea societatii?#-o (vezi toată discuția)