avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mina nenotarizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mina nenotarizata

ce ma sfatuiti...am dovedit prin expertiza grafologica ca reclamanta a semnat atit la cumparator(ea insasi) cit si la vinzator(bunica mea care a decedat in 1995).deci actul pe care sa bazat acest proces e fals,insa judecatoarea a considerat ca terenul ii revine reclamantei precum ca sia construit casa si ca lumea o stie in zona
X-(
Cel mai recent răspuns: klmaria , utilizator 00:13, 1 Decembrie 2012
Daca apreciati ca detineti probe temeinice,atacati hotararea
expertiza grafologica facuta de biroul de criminalistica bucuresti.este deja la dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire care sa tina loc de act de vinzare klmaria klmaria nu mai inteleg nimic.am dovedit ca persoana X care detine chitanta de mina prin care se presupune ca sa vindut terenul a semnat atit in dreptul cumparatorului ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafica in dosarul penal gaby83 gaby83 Va rog sa ma ajutati cu un sfat deoarece ma aflu intr-o situatie fara iesire, sint disperata. Intr-un dosar penal din anul 2011 procurorul mi-a incuviintat in ... (vezi toată discuția)
Cererea de chemare in judecata intemeiata pe minciuna donigao donigao Buna ziua, As dori sa stiu daca reclamantul poate fi tras la raspundere in vreun fel sau daca cererea sa ii fie respinsa in cazul in care si-a intemeiat ... (vezi toată discuția)