avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Cele mai tari știri
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Cele mai tari știri

Dragi forumiști,

După o matură chibzuință, având în vedere că nu am găsit o discuție similară, m-am gândit să inaugurez una nouă, în care să relatăm știrile trăsnite pe care le aflăm - nu aș dori știri cu violuri, schingiuiri, ...etc - ci doar să din cele amuzante.


Prin urmare, primul subiect: Cooperare Româno-ucraineană.Traficul evazionist de frontieră întărește prietenia între popoare.

Intervenind într-o întâlnire de afaceri bazată pe cinste, respect reciproc și obediență față de lege, poliţiştii de frontiera din cadrul SPF Sighet au arestat patru contrabandiști români care tocmai încheiaseră un târg cu partenerii de afaceri ucraineni, la granița româno-ucraineeană.

Conaționalii noștri au cumpărat, joi 29 noiembrie 2012, de la ucraineni, 1.500 de pachete de țigări, cu bani falși. Totuși, la controlul efectuat de Poliție și pachetele de țigări s-au dovedit a fi falsificate, în sensul că din cele 1500 de pachete, doar 40 conțineau țigări, restul fiind umplute cu rumeguș.

Știrea este disponibilă pe internet, redată de mai multe surse.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2012
andreigrigoriu, moderator
Cel mai recent răspuns: lia_alexe , utilizator 13:14, 5 Decembrie 2013
deci s-au pacalit si ai nostri,tare,...,hahaha:coffee:
Vorba proverbului"Cine sapa groapa altuia cade in ea"
revin cu o stire ..
Chiar acum auzeam la televizor despre o altercatie petrecuta in fata unei sectii de politie intre un sofer de taxi si clientul lui, care a fost batut de catre soferul de taxi, dat cu capul de masina de politie pana cand a spart luneta masinii de politie, iar politistii s-au multumit abia la sfarsit sa intervina si sa-l imobilizeze pe soferul de taxi.... Incredibil!
Dar atata vreme cat politistii nu vor avea program la sala(nu numai pe hartie si nu sa joace fotbal in timpul pregatirii) si in general un program permanent de pregatire fizica (nu numai pe hartie)care sa le permita sa fie apti sa intervina si nu sa tremure de frica ca sunt loviti si batuti, atata vreme cat le cresc burtile si isi iau scutiri de la medic atunci cand se mai dau testele fizice si ceea ce este foarte important sa-si schimbe mentalitatea, probabil vor mai exista oameni baturi sub ochii politistilor!
unmoeglich a scris:
[...] si in general un program permanent de pregatire fizica (nu numai pe hartie)

Eu mi-as permite sa reformulez @unmoeglich ceea ce ati scris Dvs. mai sus:

[...]si in general un program permanent de testari si evaluari psihologice.

Pus in fata faptului implinit, dupa o asa nazdravanie, politistul ar putea fi destituit imediat. La o intrebare de genul: "ati asista la lovirea unei persoane "? Acesta ar raspunde cu siguranta "NU", insa daca face exact contrariul la ce sa mai ramana in randul acelora care sunt la datorie pentru siguranta noastra, a cetatenilor?
Un barbat din India traieste de noua luni intr-un copac pentru ca sotia lui refuza sa-i ceara iertare dupa ce l-a inselat. (sursa: ProTV)

Barbatul, care se numeste Sanjay si este din Mumbai, si-a gasit sotia in pat cu un vecin. Ea nu a vrut sa-si ceara iertare pentru greseala facuta, motiv pentru care el s-a urcat intr-un arbore guava din apropierea casei, implinindu-se deja noua luni de cand nu a coborat deloc pe pamant.

In tot acest timp, barbatul de 25 de ani s-a hranit cu fructe din copac si cu mancarea pe care i-au adus-o rudele. “Mananca si doarme in copac si chiar isi face nevoile de acolo”, a declarat sora barbatului pentru ziarul The Asian Age.

Politia a spus ca nu poate sa intervina pentru ca Sanjay nu a comis nicio infractiune. Sotia lui s-a mutat in casa parintilor si in continuare refuza sa-si ceara scuze pentru ca l-a inselat.
Cred ca acolo o sa ramana, in copac, in speranta ca sotia isi va cere scuze....
Noroc ca nu procedeaza asa toata lumea ca ne-am sui cu totii in copaci, sau mai bine zis am reveni la origini...:confused:

Alte discuții în legătură

Sa comentam stirea zilei... de azi ContSters196669 ContSters196669 Dominique Strauss-Kahn, [b]directorul general al Fondului Monetar International[/b], a fost retinut sambata seara pe aeroportul JFK din New York si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Drepturile omului sau nedrepturile? georgetta9 georgetta9 Despre TRANSPLANTUL PULMONAR BILATERAL si nu numai ... In vederea efectuarii unui transplant, in orice tara civilizata, exista clinici care pot gazdui ... (vezi toată discuția)