avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Sa comentam stirea zilei... de azi
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Sa comentam stirea zilei... de azi

Dominique Strauss-Kahn, directorul general al Fondului Monetar International, a fost retinut sambata seara pe aeroportul JFK din New York si urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru agresiune sexuala. (:stunned:)
Strauss-Kahn, potential candidat socialist pentru alegerile prezidentiale din Franta din 2012, "va fi inculpat pentru agresiune sexuala, sechestrare de persoana si tentativa de viol", a declarat sambata seara un reprezentant al politiei din New York.

M-as bucura daca atunci cand va socheaza / impresioneaza / marcheaza ceva ce s-a intamplat intr-o zi, ati pune si am comenta uite-asa :rtfm:

Am uitat sa pun linkul:
[ link extern ] /

Eu cred ca respectiva doamna n-a vrut sa se imprumute... Uite, noi ne-am imprumutat, ca altfel cine stie ce ne facea Jeffrey Franks :">
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:14, 5 Iulie 2011
Buna ziua !
Dincolo de functiile mai mult sau mai putin importante pe care le detinem , suntem OAMENI , dar sunt oameni intre oameni .... Acum , chiar daca e acuzat ...exista prezumtia de nevinovatie ...
adrianmarin a scris:

Acum , chiar daca e acuzat ...exista prezumtia de nevinovatie ...


Clar, pana la urma justitia va hotari daca este vinovat sau nevinovat. Insa totusi o astfel de functie implica un anumit comportament, total diferit de cel al unui om invins de hormoni.
Parerea mea :)
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
Coincidenta : aseara am re-re-re ... vazut un film.

Este vorba despre "Wag the Dog" , un film mai vechi , cu Dustin Hoffman si Robert De Niro .Pentru cei care nu stiu de acest film, imi permit in cateva vorbe sa-l descriu : presedintele unui stat important , surprins la debutul unui posibil scandal sexual de catre presa, in preajma alegerilor , angajeaza un specialist (De Niro ) in manipulare sa abata atentia media de la acest scandal ; acesta il angajeaza pe un regizor(Hoffman ) si impreuna creaza un "razboi" cu Albania .
Razboiul este urmarit cu mare interes de catre cetatenii acelui mare stat si devine principala tema a media . Bineinteles , acesta trebuie finalizat cu victoria marelul stat , ceea ce se si intampla .

Era necesar si un erou, "creat" de catre cei doi , utilizand , dintr-o eroare , un puscarias arestat pentru ca a violat o calugarita . Numele eroului : Schumaher , similar cu shoe -pantof si de aici o intrega manifestare de simpatie cu eroul din partea cetatenilor : simpatizantii aruncau pantofii vechi in copaci, pe strada etc .
Era un erou popular si iubit .
Pe cand eroul nostru era pregatit pentru repatriere( venea de pe teatrul de razboi ) si pentru a fi adus in fata cetatenilor si cinstit cum se cuvine, vechea lui meteahna reapare si este ucis de tatal unei fete pe care a incercat sa o violeze .
S-a ales praful de erou, asa ca scenariul a fost schimbat si ... eroul adus un pic mort, impachetat in drapelul national. Toata cinstea din partea natiunii pentru acel erou ...

Regizorul( Hoffman ) nu concepe ca numele sau sa nu fie asociat cu acel scenariu dorind sa faca publica intreaga poveste , prin urmare , a doua zi este gasit mort , infarct , pe proprietatea sa .

Alegerile au decurs cum trebuia, votul exprimat de cetateni confirmand ca presedintele este un tip destoinic,un invingator in razboi si merita inca un mandat .

:coffee:

Magda Staicu a scris:

'' Pe cand eroul nostru era pregatit pentru repatriere (ca si al nostru) [...] vechea lui meteahna reapare''

E greu de crezut ca la 62 de ani a fost prima oara coplesit de testosteron :acute:
Poate o sa demonstreze apararea lui ca menajera era angajata ca sa-l compromita si de fapt ea il fugarea prin apartament iar el n-ar fi putut sa scape de pericol decat cu avionul, ca era prea pornita sa-i ascunda pantalonii - am inteles din stire ca nu ii avea la el ;)

Completare
“Sărea pe tot ce mişca. Aşa era el”. Aşa îl descriu nişte jurnalişti francezi pe şeful FMI, scrie Costi Rogozanu pe voxpublica.realitatea.net, dand si sursa: [ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
havera a scris:

Magda Staicu a scris:

'' Pe cand eroul nostru era pregatit pentru repatriere (ca si al nostru) [...] vechea lui meteahna reapare''

E greu de crezut ca la 62 de ani a fost prima oara coplesit de testosteron :acute:
Poate o sa demonstreze apararea lui ca menajera era angajata ca sa-l compromita si de fapt ea il fugarea prin apartament iar el n-ar fi putut sa scape de pericol decat cu avionul, ca era prea pornita sa-i ascunda pantalonii - am inteles din stire ca nu ii avea la el ;)
Buna dimineata Manuela,
Nici pantalonii,nici mintea nu au fost unde trebuie...:">
Eu am inteles din stirea respectiva,ca se afla intr-un hotel si iesise din baie,mai sarac ca Adam in tinuta.
Saracutul de el , cind menajera a reusit sa scape,din bratele lui de culturist-vestejit, fugind pe holul hotelului,el a urmarit-o putin in incercarea de a o convinge sa taca.
Inflacaratul nostru (vezi Manuela daca nu functiona aerul conditionat?:)) )bietul de el...s-a incins peste masura,si afugit din hotul,uitindu-si si telefonul...:slap:

Alte discuții în legătură

Asociere in vederea unui dosar comun pentru anulare in instanta a un credit in franci cri_xtina cri_xtina De curand am vazut la TV o stire in care se spunea ca inCehia un grup de persoane fizce care au contractat credit in franci au actiobat banca in judecata ... (vezi toată discuția)
Viol - elementele constitutive ale infractiunii popescumariaioana popescumariaioana buna sera! a-si dori sa va intreb daca in situatia urmatoare vorbim de o constrangere sau nu. un minor o cheama pe prietena sa acasa si ii propune un act ... (vezi toată discuția)
Crime neindentificate bucksbunny bucksbunny Cunoaste cineva,estimari despre numarul crimelor ramase neindeitificate. Aici nu ma refer la persoane disparute (cum e Elodia) sau la autori ramasi ... (vezi toată discuția)