avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Sa comentam stirea zilei... de azi
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Sa comentam stirea zilei... de azi

Dominique Strauss-Kahn, directorul general al Fondului Monetar International, a fost retinut sambata seara pe aeroportul JFK din New York si urmeaza sa fie pus sub acuzare pentru agresiune sexuala. (:stunned:)
Strauss-Kahn, potential candidat socialist pentru alegerile prezidentiale din Franta din 2012, "va fi inculpat pentru agresiune sexuala, sechestrare de persoana si tentativa de viol", a declarat sambata seara un reprezentant al politiei din New York.

M-as bucura daca atunci cand va socheaza / impresioneaza / marcheaza ceva ce s-a intamplat intr-o zi, ati pune si am comenta uite-asa :rtfm:

Am uitat sa pun linkul:
[ link extern ] /

Eu cred ca respectiva doamna n-a vrut sa se imprumute... Uite, noi ne-am imprumutat, ca altfel cine stie ce ne facea Jeffrey Franks :">
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:14, 5 Iulie 2011
Sondaj de opinie: 49% dintre francezi vor ca Dominique Strauss-Kahn sa revina pe scena politica

Fostul director al Fondului Monetar International si membru al Partidului Socialist din Franta, Dominique Strauss-Kahn, ar trebui sa se intoarca pe scena politica franceza, daca va fi declarat nevinovat de acuzatiile de agresiune sexuala aduse de procurorii americani, au afirmat 49% dintre respondentii unui sondaj de opinie realizat de cotidianul Le Parisien. Ancheta a fost realizata dupa ce justitia americana a decis vineri sa-l elibereze pe Strauss-Kahn, fara a renunta insa la continuarea anchetei in acest dosar in care fostul sef al FMI este acuzat de abuz sexual.

45% dintre cei intervievati au afirmat ca Strauss-Kahn nu trebuie sa revina pe scena politica.

Procentul socialistilor francezi care au declarat ca vor ca DSK sa revina in prim-planul politic este de 65%, potrivit sondajului.

Sondajul de opinie a fost realizat de Harris Interactive pentru ziarul Le Parisien. In cadrul anchetei, au fost chestionati online 1.000 adulti francezi, din intre 1 iulie si 2 iulie, dupa ce un judecator din New York a decis ca Strauss-Kahn sa fie eliberat din arestul de la domiciliu.

Sursa: [ link extern ] >

Ma intreb cum ar fi relatiile Frantei cu SUA daca DSK ar castiga alegerile... :giggle:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere in vederea unui dosar comun pentru anulare in instanta a un credit in franci cri_xtina cri_xtina De curand am vazut la TV o stire in care se spunea ca inCehia un grup de persoane fizce care au contractat credit in franci au actiobat banca in judecata ... (vezi toată discuția)
Viol - elementele constitutive ale infractiunii popescumariaioana popescumariaioana buna sera! a-si dori sa va intreb daca in situatia urmatoare vorbim de o constrangere sau nu. un minor o cheama pe prietena sa acasa si ii propune un act ... (vezi toată discuția)
Crime neindentificate bucksbunny bucksbunny Cunoaste cineva,estimari despre numarul crimelor ramase neindeitificate. Aici nu ma refer la persoane disparute (cum e Elodia) sau la autori ramasi ... (vezi toată discuția)