Buna seara
Vreau sa dau angajatorul in judecata pentru urmatoarele fapte
1) de mai bine de 2 ani 2/3 din salariu ne este platit sub forma drepturilor de autor(fara sa am ceva in comun cu asta), prin constrangere
2) amprentarea tuturor angajatilor la intrare in institutie. Cu toate ca ne-am opus
ne-a obligat spunand ca " cine nu vrea nu-si mai primeste salariu si e liber sa plece"
3) ne-a fortat sa semnam un contract cu o societate offshore din Cipru pentru a fenta statul roman, amenintandu-ne cu desfacerea contractului de munca.A refuzat sa ne inmaneze o copie a contractului . Plata salariului prin respectiva firma din Cipru urmeaza sa aiba loc cel mai probabil incepand de anul viitor.
Daca puteti proba ceea ce scrieti mai sus atunci probabilitatea de a avea castig de cauza in instanta este una mare; desigur veti avea nevoie si de un avocat care sa va apere interesele legale insa nimeni nu poate garanta ca ati si castiga procesul.
Sanse posibil sa aveti .. insa cred ca trebuie sa lamurim mai intai care este raportul dvs juridic cu acea societate , este un raport de munca si/sau civil ? ... aveti incheiat un c.i.m. si/sau un contract de drepturi de autor ...