avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... test poligraf
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

test poligraf

Buna ziua. Va rog sa ma ajuntati in formularea unei declaratii la politie prin care sa refuz testul poligraf, pe probleme emotionale. De fapt mama mea este implicata intr-o problema si avem o situatie mai speciala, probleme de sanatate, pensionara pe caz de boala, cu alte cuvinte excludem posibilitatea angajarii unui avocat. ?Va cer ajutorul dvs in formularea declaratie pentru a nu fi luati peste picior datorita formularii incorecte a declaratiei.

Va multumesc!
O zi frumoasa
Astept cu interes raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:04, 25 Februarie 2013

Testul cu aparatul poligraf nu este obligatoriu si nu este recunoscut in instanta
Testul respectiv este interzis persoanelor suferinde si care se afla sub tratament medical
Formulati o adresa prin care comunicati ca persoana care se cere sa efectueze testul cu aparatul poligraf este in etate ,sufera de anumite afectiuni,motiv pentru care este obligata sa respecte un tratament medicamentos
Declaratia va fi dictata de politist.
Poate refuza si sa fie atenta ceea ce scrie si semneaza.Motivele le-ati expus deja.
Este suficient.
Buna ziua. Va multumesc pentru raspunsuri, mama este pensionata pe caz de boala din cauza problemelor cu vederea, alte afectiuni grave nu are si este in varsta de 46 de ani3 Daca ma mai puteti ajuta cu ceva, va multumesc.
Puteti merge cu ea si sa scrieti dvs. daca aduce acte medicale care sa confirme ca nu vede.
Apoi va semna ea declaratia.

Daca nu va accepta pe dvs. faceti o cerere in scris si solicitati sa ii fie desemnat un avocat din oficiu.Cererea va trebui semnata tot de ea.
Ma intereseaza exact cum sa formulez declaratia deoarece politistul de caz tine nu prea este corect in investigatii privitor la mama si vreau sa las impresia ca avem un avocat, pt ca nu ne permitem angajarea unui avocat

Alte discuții în legătură

Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva mea rhema rhema Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu am primit raspuns;in 2010 s a depus plangere impotriva mea de fetele cu care locuiam in casa,cum ca eu le am luat ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf calina5 calina5 va rog sa ma ajutati, am lucrat la un magazin , colega mea de serviciu a avut o cearta cu sefa mea si nu s-a mai prezentat la serviciu , banii din vanzare ... (vezi toată discuția)