avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala impotriva mea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala impotriva mea

Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu am primit raspuns;in 2010 s a depus plangere impotriva mea de fetele cu care locuiam in casa,cum ca eu le am luat niste bunuri materiale.Am fost chemata de catre organul de politie ca sa dau o declaratie in noiembrie 2012...abia atunci am aflat ca s a depus o plangere inpotriva mea...am fost si am dat declaratia respectiva...numai ca politistul fara ca sa ne aduca fata in fata la o confruntare...mi a comfirmat ca in 15 martie trebuie sa ma prezint sa dau testul poligraf...fara nici o dovada.Va rog sa mi dati un sfat cum sa procedez.Multumesc
Cel mai recent răspuns: rhema , utilizator 23:38, 4 Martie 2013
Nu santeti obligata sa dati testul,dar daca santeti nevinovata ar putea fi util in solutionarea cauzei.
problema mea este ca sunt sub un tratament medicamentos ptr psihic...mi e rusine sa spun acest lucru...insa asta este adevarul...am si reteta medicala de la psihiatru ca fac acest tratament.Iar problema mea este ca politia mi a spus ca v a fi o confuntare inainte de de acest test poligraf,si mi a spus ca doua dintre persoanele care au depus plangere inpotiva mea nu le mai gaseste.Politia poate sa ma oblige sa fac acest test daca mi am dat acordul in scris...politistul nu mi a spus ce urmari poate sa aibe...legat de sanatatea mea.
Asa cum v-am mai spus, nu pot sa va oblige.
Va multumesc din suflet ptr raspuns.Politistul m a programat pe data de 11 martie la testul poligraf...in cazul asta ce trebuie sa fac?Sa l sun si sa i spun ca nu pot sa fac acest test poligraf...ptr ca am porbleme de sanatate...avand la mana o reteta medicala.Mi e frica sa nu se enerveze...si sa mi faca rau.
Buna,

Am fost si eu intr-un caz relativ asemanator. In primul rand, politia nu te poate obliga sa dai acest test. Testul in sine, indiferent de rezultat nu inseamna proba in niciun dosar, doar daca este coroborat cu probe. In al doilea rand, poti sa dai testul chiar daca iei tratament, doar ca trebuie sa anunti ce fel de tratament iei si sa suci reteta, etc. Politistul te intreaba daca ai ceva probleme de sanatate, daca iei vreun tratament, etc. si se tine cont de toate aceste aspecte in interpretarea rezultatelor testului. Oricum, daca esti o persoana emotiva, iti recomand sa nu te supui singur/a (in sensul ca nu te poate obliga nimeni) unei presiuni emotionale cum este cea data de testul poligraf.

Alte discuții în legătură

Test poligraf - erori dimex dimex Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)
Faptuitor - furt de la colegele de camera rhema rhema ----------------------------------------------------------------- Buna ziua,am fost chemata la politie in noiembrie 2012 acuzata in calitate de ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)