avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala impotriva mea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala impotriva mea

Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu am primit raspuns;in 2010 s a depus plangere impotriva mea de fetele cu care locuiam in casa,cum ca eu le am luat niste bunuri materiale.Am fost chemata de catre organul de politie ca sa dau o declaratie in noiembrie 2012...abia atunci am aflat ca s a depus o plangere inpotriva mea...am fost si am dat declaratia respectiva...numai ca politistul fara ca sa ne aduca fata in fata la o confruntare...mi a comfirmat ca in 15 martie trebuie sa ma prezint sa dau testul poligraf...fara nici o dovada.Va rog sa mi dati un sfat cum sa procedez.Multumesc
Cel mai recent răspuns: rhema , utilizator 23:38, 4 Martie 2013
Buna,tratamentul pe care il iau este pe baza de psihic...eu in copilarie am suferit anumite traume...am fost abuzata de un nenorocit si problema mea este ca sunt o persoana foarte slaba,la emotii ma panichez imi pierd controlul nu mai stiu sa vb...problema este ca politistul m a obliga sa ma duc ptr ca a facut programare...si ca nu mai poate da inapoi...asa a zis el...si cand i am spus ca vreau sa vin cu un avocat...mi a spus ca nu am nevoie de avocat atata timp cat nu sunt urmarita penal sau invinuita.sincer nu stiu ce sa fac...cum sa procedeez...as merge sa vada ca nu sunt vinovata...insa imi este teama sa nu intru in stare de soc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test poligraf - erori dimex dimex Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)
Faptuitor - furt de la colegele de camera rhema rhema ----------------------------------------------------------------- Buna ziua,am fost chemata la politie in noiembrie 2012 acuzata in calitate de ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)