avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... testul poligraf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

testul poligraf

va rog sa ma ajutati, am lucrat la un magazin , colega mea de serviciu a avut o cearta cu sefa mea si nu s-a mai prezentat la serviciu , banii din vanzare ramaneau in dulap pana a doua zi, cheia o puneam intr-un loc anume de care stiam doar eu si colega, cand am mers la munca nu am mai gasit banii din vanzare, eram eu la lucru singura de o saptamana, am fost la politie am dat declaratii dar nu ma-u crezut, acuma am facut testul poligraf, eu sunt anemica si sub tratament cu roacutanne, in timpul testului mi s-a facut rau, bratul imi era amortit abia mai raspundeam la intrebari dar nu iam zis domnului doctor ca imi este rau, acuma iar ma sunat domnul politist ca trebuie sa ma prezint la comisariat pentru alta declaratie, nu stiu ce sa fac adevarul este ca eu nu am luat banii dar imi este frica sa nu cad testul din cauza ca mi-a fost rau.am nevoie de un sfat va rog
daca sunteti convinsa ca banii au fost luati de colega respectiva puteti sa faceti o plangere penala la politie si parchet, pentru furt si apoi sa consultati un avocat pentru procesul care urmeaza sa-l aveti dvs. versus ea. Oricum, testul poligraf nu este admis ca si proba in proces...acesta se face pentru " intimidarea adversarului"...si in final nu sunteti obligata sa-l faceti.
Testul poligraf nu constituie este o proba care sa garanteze 100% ca persoana in cauza se face sau nu vinovata de fapta pentru care a fost necesara verificarea
Testul poligraf poate fi facut numai de catre persoane care nu prezinta anumite afectiuni medicale
Era necesar ca anterior testarii sa vi se aduca la cunostiinta informatii minimum necesare,sa fiti intrebata daca suferiti de anumite afectiuni daca utilizati anumite medicamente sau substante
Comunicati la organul de politie aspectele dvs medicale,tratamentul pe care il utilizati si nu acceptati alta testare
@calina5 a scris in alt topic:

am uitat sa specific anterior ca domnul politist m-a sunat s ma prezint la comisariat eu eram plecata din localitate si m-a amenintat ca daca nu ma prezint imi da amenda 5 milioane, eu i-am explicat ca nu pot sa ma prezint cand doreste dansul,

@eu.ro.lex a scris :

prezentati-va cand puteti insa impreuna cu un avocat...automat atitudinea militianului se schimba !

:offtopic:@calina5, vă rog să scrieţi în continuarea acestui topic , fără a mai deschide altul cu acest subiect. MUlţumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din camera, politia suspicioasa selena_88 selena_88 As avea o intrebare la dvs. Din camera de camin i s-a furat unei colege suma de 500 de roni, a scris declaratie la politie, noie celelalte 3 colege am fost ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - erori dimex dimex Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf iarasi in atentie stefania_ stefania_ buna ziua, zilele trecute am fost chemata la politie , unde mi s-au pus niste intrebari legate de un caz pe care eu il cunosteam de aprox. 2 ani, este o ... (vezi toată discuția)