avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen cerere accesorie custodie comuna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen cerere accesorie custodie comuna

Fac parte din categoria tatilor dezavantajati de vechiul Cod al familiei, in sensul ca am obtinut doar un program de relatii personale cu copilul meu, foarte restrans. Pentru ca am relatii f. bune cu copilul meu, in conformitate cu Noul Cod Civil, am depus o cerere de restabilire custodie comuna a copilului, si desi am crezut ca va fi hotarata in camera de consiliu, cerand expres aceasta, eu dorind ca planul pariental sa-l modific ulterior intr-o alta actiune, eventual prin mediere, am primit zille trecute citatie pt. proces. Deoarece termenul este f. scurt, daca tot am ajuns la proces, pot depune in fata primei instante, cerere de modificare a planului parental, sau trebuie sa fac asta inainte de ziua infatisarii ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:37, 2 Decembrie 2012
Depuneti mai inainte ca sa aiba timp si ea ca sa vada ceea ce vreti.

Daca vreti o amanare depuneti la termen.
Puteti sa faceti asta si in fata instantei sau puteti depune si in scris inainte
Rezutatul va fi acelasi si daca depuneti in scris inainte si daca depuneti in ziua judecatii daca spuneti ca termenul este unul scurt.

In ambele situatii cererea modificatoare va fi comunicata si celeilalte parti pt a putea face intampinare si pregati apararea.

Oricum acest prim termen este momentul procedural la care puteti modifica cadrul procedural prin introducerea in discutie si a programlui de vizitare modificat, in afara cererii de acordare a custodiei comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere vizitare minor andreiionel andreiionel Am custodie comuna cu sotia mea si m-am inteles verbal sa vad baiatul la doua spatamani. De la o vreme il vad rar si numai la ce ore vrea ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru nerespectarea programului de vizitare minor cosmin2005 cosmin2005 Sunt divortat de 1 an si jum si conform divortului,am dreptul sa-mi vad fetita de 2 ori pe luna,doua vacante de cate 2 saptamani si sarbatorile ... (vezi toată discuția)
Situatie minor rezultat din concubinaj Gracielle Gracielle Sunt mama unui copil acum in varsta de 6 ani si jumatate, rezultat din concubinaj. Este recunoscut de catre tata, am locuit impreuna pana in acest moment, ... (vezi toată discuția)