Buna seara . Ma confrunt cu o situatie amuzanta dar si jenanta in acelasi timp . Sunt implicat intr-un partaj judiciar . Unul dintre coproprietari afirma in scris , faptul ca alt coproprietar ( o doamna) , mi-ar fi ''concubina''.Doamna la rindul ei , maritata . Nu ar putea fi decit cel mult amanta deoarece sunt casatorit...Aceasta afirmatie este ferma . Nu doresc sa las lucrurile asa...nu am probleme in familie , chiar ne amuza , dar...
Aveti un sfat pentru mine ? Cum asi putea sa-l ''trag la raspundere '' pentru afirmatia asta ??
suntem 4 coproprietari . 3 barbati si o doamna . familii separate . fiecare cu cota parte . iar unul afirma in scris ca doamna este ''concubina'' mea...
Singura cale prin care o puteti trage la raspundere e instanta civila, sa-i cereti despagubiri pt daune morale aduse demnitatii, onoarei, reputatiei, vietii intime familiale sau private.
Singura cale prin care o puteti trage la raspundere e instanta civila, sa-i cereti despagubiri pt daune morale aduse demnitatii, onoarei, reputatiei, vietii intime familiale sau private.
super ! multumesc . daca mi indicati si un articol de lege ceva ...
Puteți invoca, dacă doriți, Art. 8 al Convenției Europene, Dreptul la respectarea vieţii private şi de familie, care apără inclusiv dreptul la reputație.