avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Afirmatie facuta in cadrului unui partaj- la ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Afirmatie facuta in cadrului unui partaj- la ce articol s-ar incadra?

In cadrul acestui partaj judiciar , piritul a facut afirmatia in scris ca eu asi fi fost "concubina" unuia dintre coproprietarii chemati in judecata , lucru neadevarat . Va rog frumos sa-mi spuneti cum asi putea sa-l trag la raspundere pe cale civila pe acest individ ? Nu am avut probleme acasa , dar daca asi fi avut ?
Cel mai recent răspuns: ContSters326883 , utilizator 19:22, 24 August 2014
nu va bateti capul! va apreciaza...si in partaj nu conteaza amantele
Noul cod civil:

Dreptul la demnitate

Art. 72. -
(1) Orice persoană are dreptul la respectarea demnității sale
(2) Este interzisă orice atingere adusă onoarei și reputației unei persoane, fără consimțământul acesteia ori fără respectarea limitelor prevăzute la art. 75.

Nu mi bat capul , dar nu este frumos ca cineva sa incerce prin aceste metode sa intimideze sau cine stie ce scopuri urmareste . Fiecare are dreptul la viata lui privata , indiferent care este si cum si-o organizeaza .
Multumesc pentru raspuns . Are un termn de prescriptie cumva ? Afirmatia a fost facuta in scris in anul 2012 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie ContSters273259 ContSters273259 Buna seara . Ma confrunt cu o situatie amuzanta dar si jenanta in acelasi timp . Sunt implicat intr-un partaj judiciar . Unul dintre coproprietari afirma in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine ContSters335821 ContSters335821 In cadrul acestui proces de partaj judiciar , piritul printre alte bazaconii a afirmat in scris faptul eu ca si concubina altui coproprietar asi fi dobindit ... (vezi toată discuția)
Jignirile de pe facebook, sanctionate sau nu? marius372000 marius372000 in cazul in care pe facebook mi-au fost adresate cuvinte urate sau lucruri neadevarate ce aduc atingere profesiei mele, exista vreun mod de sanctionare ... (vezi toată discuția)