avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPTUL LA IMAGINE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPTUL LA IMAGINE

In cadrul acestui proces de partaj judiciar , piritul printre alte bazaconii a afirmat in scris faptul eu ca si concubina altui coproprietar asi fi dobindit etc...nu stiu ce...Acum refritor la aceasta afirmatie ( macar daca ar fi adevarata ) , eu pot lua ceva masuri imnpotriva astuia ?
Cel mai recent răspuns: ContSters335821 , utilizator 19:04, 15 Noiembrie 2014
Mergeti la arhiva judecatoriei si solicitati efectuarea de copii de pe incheierea de sedinta si notele scrise depuse de persoana mentionata de catre dvs.
Pana la urmatorul termen aveti timp sa combateti afirmatiile paratului, depunand la randul dvs. note scrise.
Instanta va aprecia conform probelor depuse la dosar, si va proceda in consecinta.
Inteleg de la dvs. ca doriti sa faceti o alta actiune civila pentru atingeri aduse onoarei, reputatiei si demnitatii (art.72, intrucat la art 73 dreptul la propria imagine, din punctul meu de vedere, nu va incadrati) in care intentionati sa cereti daune morale. Va trebui sa probati prejudiciul adus, pentru a obtine ce doriti.
daca am martori si acestia afirma faptul ca piritil a imprastiat la toti cei din jur aceasta mitocanarie , cit si faptul ca din cauza afirmatiilor lui s-a stricat o prietenie veche de familie ar fi de ajuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afirmatie facuta in cadrului unui partaj- la ce articol s-ar incadra? ContSters326883 ContSters326883 In cadrul acestui partaj judiciar , piritul a facut afirmatia in scris ca eu asi fi fost \\"concubina\\" unuia dintre coproprietarii chemati in judecata , ... (vezi toată discuția)
Familie ContSters273259 ContSters273259 Buna seara . Ma confrunt cu o situatie amuzanta dar si jenanta in acelasi timp . Sunt implicat intr-un partaj judiciar . Unul dintre coproprietari afirma in ... (vezi toată discuția)
Daune morale in procesul civil diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, rugamintea mea este sa ma sfatuiti cum as putea cere daune morale unei persoane care m-a calomniat si insultat public in toata mass-media tinand ... (vezi toată discuția)