Am inchiriat un spatiu la parter de bloc care a fost candva spatiul de gunoi,incalzire nu am iar in contract este stipulat doar activ.pe care o desfasor,d-na administratoare a dat acordul ca eu sa fac incalzire pe lemne.
Un vecin ma ameninta ca este deranjat de fum ,precizez am program 18-21.30, ma ameninta ca cheama pompierii caci fac caldura pe lemne cu semineu din tabla si cos care iese din atelier,ce drepturi am sau ce ar trebui sa respect sa fiu in legalitate va multumesc anticipat.
Incercati sa pozitionati cosul de fum de asa natura incat sa nu deranjeze respectivul proprietar
Rugati dna administrator sa discute cu respectivul proprietar sa fie mai tolerant si sa trateze cu intelegere situatia dvs
In primul rand trebuie sa respectati vecinii, daca blocul nu este prevazut cu cos de fum imi este greu sa cred ca indiferent cum veti pozitiona cosul nu veti deranja vecinii, daca blocul este bransat la reteaua de termoficare de ce nu puneti calorifer, mai ales ca sunteti la parter. Iar daca nu este racordat blocul la termoficare puteti sa incalziti acel spatiu ( care banuiesc ca nu este foarte mare) cu un calorifer electric care in 3 ore nu consuma foarte mult.
Doamna administrator nu va poate da acordul sa faceti incalzirea cu lemne, administratorul nu este factor de decizie, este doar angajatul asociatiei, presedintele si comitetul sunt in masura sa decida cum este cel mai bine in legatura cu incalzirea spatiului.
Blocul nu este legat la termoficare iar spatiul nu este izolat si are gresie pe pardoseala anul trecut am incercat pe curent si am platit triplu curent fata de taxa inchiriere,se pare ca voi fii nevoit sa-mi caut alta locatie multumesc de raspuns.
Cos de fum la bloc
lloryshyka
Buna seara, locuiesc la etajul 1 (unu)al unui imobil cu 4 (patru) etaje, vecina de la parter are ca sursa de incalzire soba pe lemne cu cosul de fum ridicat ... (vezi toată discuția)