avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot fi reprezentant vanzari pe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot fi reprezentant vanzari pe PFA

Am un PFA care are ca activitate principala cod CAEN 8291 Activit.ale agentiilor de colectare si a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului si secundare cod CAEN 829 Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a.", respectiv 9512 "repararea echipamentelor de telecomunicatii.
Doresc in viitorul apropiat sa lucrez cu o firma ca Reprezentant vanzari. Ce trebuie sa fac, ce acte doveditoare imi trebuiesc si ce cod CAEN se poate folosi, si, daca se mai poate aduga inca un cod CAEN pe langa cele trei deja existente.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pfa - servicii administrative scorus69 scorus69 Buna ziua se poate deschide un PFA de depunere acte in numele unor persoane juridice la ONRC in baza unei delegatii sau procuri ? -daca da ce cod caen ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8291=activitati ale agentiilor de colectare si ale birourilor (oficiilor) de raportare a creditulu Gizus Gizus Cod Caen 8291=Activitati ale Agentiilor de colectare si ale birourilor( oficiilor) de raportare a creditulu Asi dori sa stiu daca nu am facultatea terminata ... (vezi toată discuția)
Pfa mai multe coduri caen - norma de venit ioan_ometitza ioan_ometitza Buna ziua! PFA infiintat recent Activitare principala code CAEN 9511 Repararea calculatoarelor si echipamentelor periferice Activitati secundare 4791 ... (vezi toată discuția)