avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen 8291=Activitati ale Agentiilor de colectare ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen 8291=Activitati ale Agentiilor de colectare si ale birourilor (oficiilor) de raportare a creditulu

Cod Caen 8291=Activitati ale Agentiilor de colectare si ale birourilor( oficiilor) de raportare a creditulu
Asi dori sa stiu daca nu am facultatea terminata dar am postliceal si am curs de recuperari creante pot sa lucrez cu cod caen 8291ca pfa

Alte discuții în legătură

Coduri caen - recuperare, negociere asigurari nyusziful nyusziful Buna ziua, Ce Coduri CAEN ar trebui sa aiba o societate care se infiinteaza in vederea recuperarii daunelor din asigurari, a negoicierii asupra cuantumului ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi reprezentant vanzari pe pfa roberth roberth Am un PFA care are ca activitate principala cod CAEN 8291 [b]Activit.ale agentiilor de colectare si a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului [/b]si ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate recuperari creante niculaucarmen niculaucarmen care este procedura de infiintare a unei societati comerciale care are ca obiect de activitate \"recuperari creante\" intre doua societati???? Societatea care ... (vezi toată discuția)