avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate recuperari creante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate recuperari creante

care este procedura de infiintare a unei societati comerciale care are ca obiect de activitate "recuperari creante" intre doua societati???? Societatea care are ca obiect recuperarea de creante dintre doua societati sa functioneze astfel: sa preia datoria societatii fata de care o alta societate are de achitat o datorie contra unei sume de bani, iar societatea care cedeaza datoria sa nu mai aiba nici o pretentie de nici un fel asupra societatii care preia datoria, nici dupa momentul recuperarii acesteia. Se practica o astfel de activitate???? Ce institutie este abilitata de infiintarea si autorizarea unei astfel de societate??
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 16:25, 2 Februarie 2010
Se practica o astfel de activitate. Deci vrei sa cumperi creante. Temeiul il gasesti la art. 1128 din Ccivil.Asta insemna sa ai fonduri serioase.Sigur pot fi procurate si din imprumuturi. Sunt deja societati pe piata. Unele au venit cu capital de afara
care ar fi codul caen pentru aceasta activitate, cui trebuie sa ma adresez, Registrului Comertului??
M-am uitat prin codul CAEN si singurele care mi-au atras atentia ar fi:
7022-Activitati de consultanta pentru afaceri si management;
8291- Activitati ale agentiilor de colectare si ale birourilor(oficiilor) de raportare a creditului
Primul cod este cel mai potrivit . Am vrut si eu sa fac o astfel de societate. Dar... nu m-au tinut curelele.
Te adresezi cuiva sa-ti faca actele.Scrie-mi pe mail-ul personal si iti voi raspunde.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen - recuperare, negociere asigurari nyusziful nyusziful Buna ziua, Ce Coduri CAEN ar trebui sa aiba o societate care se infiinteaza in vederea recuperarii daunelor din asigurari, a negoicierii asupra cuantumului ... (vezi toată discuția)
Societati cu raspundere limitata srl-uri flocanelu flocanelu Buna ziua. Vreau sa abordam o speta. De exemplu SC KRUK SRL este o societate comerciala care desfasoara din anul 2007, activitati in baza cod CAEN rev 2 ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru " recuperare debite" alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. La ce cod caen s-ar incadra o activitate de genul \" recuperari debite\", pe baza de comision din sumele ... (vezi toată discuția)