avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pentru " recuperare debite"
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pentru " recuperare debite"

Buna ziua,
Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. La ce cod caen s-ar incadra o activitate de genul " recuperari debite", pe baza de comision din sumele recuperate? Ar mai trebui ceva autorizatii in plus fata de certificatul constatator de la ORC?

Va multumesc
Cunosc o firma care are ca domeniu de activitate ceea ce doriti Dmv si merge pe cod Cod CAEN 7414 Activitati de consultanta pentru afaceri si management,
Pentru autorizatii intrebati la Primarie
daniela vorovenci a scris:

Cunosc o firma care are ca domeniu de activitate ceea ce doriti Dmv si merge pe cod Cod CAEN 7414 Activitati de consultanta pentru afaceri si management,
Pentru autorizatii intrebati la Primarie

Codul CAEN este 8921[EDITAT-face referire la o societate fara legatura cu discutia]
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator
7414 nu mai exista...
8291 este codul cautat
bpcs a scris:

7414 nu mai exista...
8291 este codul cautat

Pe codul acesta merge o societate care are ca domeniu de activitate recuperare debite. Probabil cf noului cod CAEN s-a schimbat codul.
Eu ma refeream la "Activitati de consultanta pentru afaceri si management"
nu asta era intrebarea daniela?

Alte discuții în legătură

Act constitutiv activ principala caen din 3 cifre OANA GORAN OANA GORAN in actul constitutiv al unei societati este mentionata activitatatea principala COD CAEN 101 din cate stiu eu asta este capitolul si codul trebuie specificat ... (vezi toată discuția)
Contracte ce se pot incheia pe cod caen 7022 madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Ce contracte se pot incheia pe cod caen declarat 7022? De consultanta in management si afaceri sau de furmizare servicii? De asemenea pe cod ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate recuperari creante niculaucarmen niculaucarmen care este procedura de infiintare a unei societati comerciale care are ca obiect de activitate \"recuperari creante\" intre doua societati???? Societatea care ... (vezi toată discuția)