avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA

Buna ziua,
In urma cu ceva ani am avut un PFA. Am cumparat o masina pe el, am inregistrat-o la Locale.
PFA -ul a fost radiat de Registrul Comertului fara sa stiu dinnainte.
Am primit urmatoarele informatii ulterior:
"Motiv radiere: neexercitarea dreptului de optiune in una din formele prevazute de OUG 44/2008 (sanctionata cu radierea din registrul comertului)
Cum pot scoate masina de pe un PFA care nu mai exista? Intre timp mi-am facut alt PFA si as vrea sa trec masina pe al doilea PFA. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc,

Alte discuții în legătură

Pfa: radiere conform oug 44/2008 dre_andrei dre_andrei Salut, Am infiintat in 2007 un PFA. Toate bune si frumoase, norma de venit, eliberez facturi, iau banii. In aprilie 2011 depun actele pentru un credit si ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat cf oug 44/2008 ana_maria1 ana_maria1 buna seara am constatat ca am un pfa care a fost radiat de onrc din 17.05.2010.Ideea este ca nu am stiut,am depus declaratii etc.Cum procedez pentru a readuce ... (vezi toată discuția)
Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)