avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Penalitati
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Penalitati

Locuiesc intrun bloc.Avem penalitati la caldura deoarece nu sau platit facturile la timp din 2007-2009.Eu am centrala proprie din2000.Nu ii corect sa se imparta si la cei care au avut centrala proprie penalitatile altora.Eu am inteles ca dupa 3 ani se prescriu(nu mai trebuie platite)ii corect sau nu?
Ce ar ar trebui sa facem?
:sorry:

Alte discuții în legătură

Penalitati la intretinere dida1076@yahoo.com dida1076@yahoo.com Sintem un bloc cu 10et si avem penalitati la caldura din 2007-2009,prin neplata facturilor la timp.Ce putem face pentru ca sunt citeva persoane care aveau ... (vezi toată discuția)
Penalitati la asociatia de locatari danielamanea danielamanea buna ziua locuiesc intr-un bloc si sunt debrasata de la furnizorul de agent termic de cand am cumparat apartamentul in urma cu 6 ani luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Nereguli calcul intretinere nastad nastad Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament cu 3 camere , suntem 2 adulti si avem 2 copii. Pe perioada verii am avut dificultati financiare ( pe motiv de criza ... (vezi toată discuția)