avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati la intretinere

Sintem un bloc cu 10et si avem penalitati la caldura din 2007-2009,prin neplata facturilor la timp.Ce putem face pentru ca sunt citeva persoane care aveau centrala proprie? Am auzit ca dupa 3 ani se prescriu. E adevarat?
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:19, 3 Decembrie 2012
Eu una nu inteleg exact intrebarea dvs.

Daca aveti penalizari aplicate de furnizrii de utilitati acestea se vor imparti proportional apartamentelor cu restanta. Proprietarii tb actionati in instanta nu mai tarziu de 3 ani.

Ce legatura au cei cu centrale termice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la asociatia de locatari danielamanea danielamanea buna ziua locuiesc intr-un bloc si sunt debrasata de la furnizorul de agent termic de cand am cumparat apartamentul in urma cu 6 ani luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperarea creantelor de la asociatiile de proprietari Romică Stoica Romică Stoica Cine ma poate ajuta cu un sfat, o ideie. Cum pot sa execut o asociatie de proprietari care nu vrea sa-si achite debitele.#-o#-o:(( (vezi toată discuția)
Restante, sistare radet, infiintare ap dcfg dcfg Buna ziua, In prezent in blocul in care locuiesc am 6 proprietari cu restante mai mari de 10.000 de lei, 17 proprietari cu restante intre 1.000 de lei si ... (vezi toată discuția)