avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare divort

In sfarsit cica s-a incheiat divortul secolulyui care dura de sase ani,insa in solutie zice ca se poate face apel in 30 zile de la primirea comunicatului.Daca nu se mai face apel acea decizi ramane definitiva si irevocabila?Si daca este asa in cat timp se poate lua documentul respectiv de la judecatorie.Mentionez ca solutia s-a dat in data de 26.11.2012 si specifica,ca s-a desfacut casatoria din vina exclusiva a paratei,revenind la numele anterior casatoriei,s-a stabilit pensia si domiciliul copiilor...Va multumesc mult pt.raspunsuri si multa sanatate.
Cel mai recent răspuns: andrutzu , utilizator 10:59, 3 Decembrie 2012
Asa este: solutia devine definitiva la 30 de zile dupa comunicare, daca nu s-a facut apel de catre niciuna din parti.

Dupa trecerea acestui termen, conditionat de inexistenta apelului, puteti merge la Arhiva judecatoriei unde s-a pronuntat divortul si sa solicitati aplicarea stampilei cu mentinunea definitiva si irevocabila pe sentinta primita.
~ Conținut șters la cerere ~
VA MULTUMESC DIN SUFLET PT. RASPUNSURI PROMPTE SI SUSTINERE MORALA.MAI MULT AM DIVORTAT CU AJUTORUL DVS.DECAT CU AVOCATII PE CARE I-AM PLATIT.SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII,SANATATE SI SARBATORI FERICITE!!!!!!1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort definitiva si irevocabila Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde vad pe sentinta de divort ca este definitiva si irevocabila? Va multumesc (vezi toată discuția)
Hotarare divort maria_clara maria_clara Buna seara, v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema: Daca judecatoria declara desfacuta casatoria, irevocabila in ceea ce priveste divortul, ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort bianca20 bianca20 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu descifrarea unei sentinte de divort, comunicata prin posta la data de 20.06.2011. Infatisarea a avut loc in ... (vezi toată discuția)