avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune casa si teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune casa si teren

Este vorba de succesiunea unei case la tara cu un teren agricol de apx 2ha .Casa a apartinut mamei mele care in 1973 cand s-a facut succesiunea dupa tatal meu (sotul ei ) decedat a specificat pe actul notarial ca la moartea ei va ramane copilului care sta si are grija de ea.Suntem 4 frati ,unul a decedat intre timp si de pe urma lui au ramas sotia si 7 copii si toti am semnat acel act ,dar din pacate nu il mai am si nici nu stiu cum sa il gasesc.M-ar interesa ce presupune o succesiune pe numele pt ca eu am ramas in acea casa (acte necesare ,preturi aproximative ) ;cum as putea gasi acel act semnat in 1973 (sa caut in arhive sau altceva) dc e nevoie de el in cazul in care ceilalti au pretentii ?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:18, 3 Decembrie 2012
adresați-vă cu o cerere scrisă Camerei Notarilor Publici din județul respectiv și solicitați un duplicat al acelui act notarial ce atunci se făcea la Notariatul Local de Stat din subordinea judecătoriei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut act succesiune adyibest adyibest buna ziua. Am reusit sa pierd un act de succesiune pe un teren dn ilfov emis in anul 1979. Poate cineva sa ma ajute cu o informatie de unde pot face rost de un ... (vezi toată discuția)
Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici ... ghita_28 ghita_28 Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici si eliberarea de duplicate dupa acestea,a fost sau nu alta procedura prin anul 2000,in sensul ca ... (vezi toată discuția)
Unde se pastreaza actele incheiate la notar ? papillon papillon Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune: In anul 1986 in luna februarie bunicul meu a cedat printr-un act intocmit la notar partea din casa ... (vezi toată discuția)