avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... daca sunt insarcinata pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

daca sunt insarcinata pot beneficia de somaj?

Buna ziua! nu stiu daca ma adresez unde trebuie, dar am nevoie de un sfat. anul trecut am terminat postliceala asistenti de farmacie, dupa mi-am depus actele pt somaj si am beneficiat de somaj pana la 05.01 2012, cand m-am angajat. angajarea s-a facut pe perioada nelimitata, cu conditia ca angajatorul sa ma tina 12 luni, serviciu nu merge prea bine si este posibil sa nu ma mai poata tina dupa cele 12 luni si sa inchida. din ianuarie mai pot beneficia de un nou somaj avand in vedere ca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? Daca anunt la servici in scris ca sunt insarcinata, ea mai poate inchide? sau poate inchide si pe mine sa ma dea in somaj, ca astfel sa pot beneficia de indemnizatia de crestere copil? Daca as beneficia de somaj, acesta pe ce perioada ar fi: 6 luni, 9 luni sau diferenta de somaj ce a ramas de acum 12 luni? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: c_camelia , utilizator 21:54, 3 Decembrie 2012
va multumesc! acum sunt lamurita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj Vizitiu Vizitiu Daca iau indemnizatie de somaj pentru absolventi,iar in timpul asta e posibil sa raman gravida,voi putea lua indemnizatia de cresterea copilului,dupa ce voi ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat pt. a beneficia de concediu crestere copil Bornuz Bornuz Sotia mea este angajata din 6 iunie 2015 cu contracte pe perioade determinate acum fiind la cel de al doilea contract determinat pana in 21 martie 2016 urmand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului tanase1985 tanase1985 lucrez la o fabrica unde pana acum mi-au facut contract decat pe perioada determinata de 3 luni,2 luni,2 luni si luna aceasta pe 6 luni iar eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)