avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pe teren intravilan
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pe teren intravilan

cat tebuie sa platesc impozitul pentru suprafata de 2500 mp teren intravilan pe un singur an
Cel mai recent răspuns: ContSters253530 , utilizator 21:30, 3 Decembrie 2012
Valoarea de impozitare a terenului conform Codului fiscal, art. 258. (1) Impozitul pe teren se stabileşte luând în calcul numărul de metri pătraţi de teren, rangul localităţii în care este amplasat terenul şi zona şi/sau categoria de folosinţă a terenului, conform încadrării făcute de consiliul local.

Deci, valoarea este hotarata prin HCL de primaria de domiciliu. Dar, daca este scutita total aceea persoana, la ce va mai foloseste acest calcul?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este cota de impozitare teren? Anda Mateiu Anda Mateiu Buna ziua! va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am un contract de inchiriere teren si obtin chirie pe an 600 dolari. Care este cota de impozitare in ... (vezi toată discuția)
Impozite pe teren dupa cod fiscal, art. 256 crismitic crismitic Ce impozit plateste un teren intravilan de 2000mp categorie de folosinta \"alta decat teren cu constructie\", clasat arabil, cadrul localitatii B, rangul ... (vezi toată discuția)
Calcul valoare impozabila teren Gabriel Stefanescu Gabriel Stefanescu Buna ziua, As dori sa dezmembrez un teren de 2066 mp in Comuna Frumusani, Sat Postavari, Jud.Calarasi si as dori sa aflu valoarea de impozitare pentru ... (vezi toată discuția)