avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... unic intretinator la copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

unic intretinator la copil minor

sunt unic intretinator la copil minor si nici nu am cu cine lasa copilul. i/am intrebat pe cei de la protectia copilului si habar nu au. au zis ca nu s/au mai intalnit cu o asa situatie. intrebare: sunt politist si vreau sa intreb daca pot fi trimis in misiune la votare fara acordul meu si daca pot lucra 24h fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 22:22, 3 Decembrie 2012
Nu ati precizat cum ati primit custodia minorului , daca are si o mama poate fi lasat la aceasta potrivit obligatiei .Daca nu are mama m inorul poate fi lasat in grija bunicilor,rudelor, etc.nu numai dvs. aveti obligatii de serviciu si copil minor . Parintele care nu isi poate ingriji copilul il incredinteaza statului, ceea ce nu este cazul dvs,astfel ca nu puneti problema in felul acesta .
mama este plecata din tara iar copilul a fost incredintat de instanta de judecata.
Cui, dvs? Cati ani are ?
Incercati totusi sa gasiti pe cineva caruia sa-l lasati in grija pe perioada cand sunteti la munca, sunt atatia parinti singuri care trebuie sa se descurce intr-un fel.
esti jurista sau incerci sa inveti codul penal acum? daca copilul este minor ..cred ca nu conteaza virsta.....vreau un raspuns legal nu presupuneri
Nici eu nu sunt jurist, stimate domn politist, dar stiu din Codul Muncii ca sarcinile de serviciu sunt stipulate in Fisa postului, anexa la contractul individual de munca.
Fisa postului corespunde necesitatilor functiei respective, nu tine cont de numarul copiilor sau parintilor in intretinere, nici de situatia matrimoniala a angajatului.
Apropo, Codul Penal se ocupa cu alte treburi, nu cu relatiile de munca :)
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2012
Martonze, utilizator

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru bunici pentru incredintarea minorului Medeea3585 Medeea3585 Buna seara, Am custodie definitiva si irevocabila,copilul are 8ani,am plecat in alta tara sa muncesc lasand-ul in grija parintilor mei iar tatal lui imi ... (vezi toată discuția)
Minor fara tutore legal? tudorsad tudorsad Am un prieten in varsta de 15 ani. Pana acum, bunica lui de pe mama a fost tutorele sau legal, avand in vedere faptul ca mama lui este mai mult plecata in ... (vezi toată discuția)