avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselaciunea pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselaciunea pe internet

Buna seara, am si eu o problema de care m-am mai tot lovit... de multe ori cumpar de la diversi mici servicii, link-uri, bannere publicitare. Dupa ce am platit respectivilor acestia s-au afcut nevazuti.... este vorba de sume oarecum mici, 5-10 euro. Ultima intamplare a fost plata pentru un cod de reincarcare orange pt care am platit 6 euro(paypal) si nu am primit codul. Am aflat numele respectivului si localitatea, pot face plangere la politie ?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:21, 4 Decembrie 2012
De ce nu.
Multă lume este inselata pe internet si omul se lasa pagubas,dar cand te gândești cati sunt si ce avere fac, parca nu merita sa nu face-ți plânge penala.
Acuma depinde, daca sunt doar una sau doua plangeri penale pentru respectivul, probabil nu li se va da curs. Dar daca sunt cincizeci sau o suta li se va da curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat. am incheiat un contract de telefonie mobila si acum sunt bun de plata Cosmin20 Cosmin20 Acuma 2 zile , ma contacteaza un tip pe strada , eu il stiu din vedere si toata ziua il vad intr-o zona , si ma minte ca cica are de scos un telefon de la ... (vezi toată discuția)
Favorizarea fraudelor in telefonia mobila grobianu grobianu Pe scurt, am fost escrocat telefonic, prin metoda reancarcarii unui cont pre-pay, cu 100 euro de catre un individ care s-a dat drept angajat al ... (vezi toată discuția)
Bataie hunor80 hunor80 salut am o prblema eram in stare de ebrietate si m am intalnit cu fosta mea prietena cu care am vrut sa vorbesc iar o alta fata care era cu fosta mea prietena ... (vezi toată discuția)